ז'אנר כללי לכתיבה שלכם? [דיון]
![]() ![]() ![]() |
ז'אנר כללי לכתיבה שלכם? [דיון]
DarthVAder |
![]()
תגובה
|
![]() ![]() שוליית מכשף
קבוצה: אלפים
מספר ההודעות: 56 הצטרף בתאריך: 27-August 14 | א' אלול התשע"ד מ: הגלקסיה הבין מימדית מספר משתמש: 4,988 מספר מטבעות: 202 מין: ![]() ![]() |
באיזה ז'אנר אתם אוהבים לכתוב? פנטזיה? מדע בדיוני? רומנטיקה? או שאולי בכלל אימה ומתח? אני אישית לרוב בסגנון הפנטזיה/ימי הבייניים, בעיקרון בז'אנר הזה. לפעמים שמשעמם לי - מנסה ז'אנר חדש (רנדומלי). אז אתם מוזמנים להגיב ולשתף, ושהיה דיון פורה ומהנה.
שבת שלום לכל הקהילה! הודעה זה נערכה על ידי: DarthVAder: Sep 5 2014, 04:26 PM | י' אלול התשע"ד -------------------- ![]() Fantasy - קהילת הפנטזיה הישראלית |
The Cattywampus |
![]()
תגובה
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I am a very happy woman
קבוצה: ראשיים
מספר ההודעות: 19,131 הצטרף בתאריך: 28-October 11 | ל' תשרי התשע"ב מ: כוכב החתוליות איפה שאפשר לקנות מוח מתמטי ב101 יללות לדקה ולחבק עצים. מייאו. מספר משתמש: 4,048 מספר מטבעות: 434,741 מין: ![]() ![]() |
בדרך כלל אין לי ז'אנר ספציפי, אבל יש לי דברים קטנים שחוזרים על עצמם כמו כתיבה בגוף ראשון, בדרך כלל משהו קצת מסתורי וקרוב לפנטזיה (כי לרוב זה מבוסס על חלומות או דברים דומים), סיפורים קצרים מאוד ודברים כאלה(:
אהבתי את הרעיון של הדיון. -------------------- מרים או קריסטי | 16 | ראשית | פרוייקט חדשים | פה לכל דבר ![]() Holy father, holy ghost" Who's the one who pays the most Rock the cradle don't you cry Buy another lullaby Jack is nimble, Jack is quick Pick your pocket, turn a trick Slow and steady, he's got time To commit another TV crime "TV crime Fantasy - קהילת הפנטזיה הישראלית |
![]() ![]() ![]() |
Fantasy - הגרסה הקלה | השעה עכשיו היא: 14th December 2019 - 05:17 AM |
ניקוד השבטים - קהילת הפנטזיה הישראלית · תיעוד עריכת ניקוד השבטים
בני האדם | אלפים | טרולים | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
|||
|