שבת שלום [דיון]
![]() ![]() ![]() |
שבת שלום [דיון]
DarthVAder |
![]()
תגובה
|
![]() ![]() שוליית מכשף
קבוצה: אלפים
מספר ההודעות: 56 הצטרף בתאריך: 27-August 14 | א' אלול התשע"ד מ: הגלקסיה הבין מימדית מספר משתמש: 4,988 מספר מטבעות: 202 מין: ![]() ![]() |
שלום רב לכל הקהילה, בדיון נדון על איזה ספר תקראו בשבת? לי פשוט אין רעיונות.
אתם מוזמנים לשתף, להסביר, לתאר, לנמק, וכו' - כל תגובה תתקבל בברכה. אני אישית - כבר חשבתי על "ממלכות נשכחות - האלף האפל - מולדת" (או משהו בסגנון) אבל משום מה אין לי חשק כל כך לקרוא אותו. המלצות? ולמי שלא ממש מבין את הטעם שלי: שפה גבוהה (כמה שיותר, יותר טוב), פנטזיה, סדרות לדוגמה: מחזור כישור הזמן, טרילוגיית האלף האפל/בקעת רוח כפור, בכללי כמעט כל "ממלכות נשכחות", שר הטבעות/ההוביט (איך לא?), ויש כמובן עוד... דיון פורה ושבת שלום. -------------------- ![]() Fantasy - קהילת הפנטזיה הישראלית |
Underworld |
![]()
תגובה
|
![]() ![]() ![]() ![]() מכשף מתחיל
קבוצה: מנהלי פורומים
מספר ההודעות: 707 הצטרף בתאריך: 25-July 13 | י"ח אב התשע"ג מ: המדור השביעי של הגיהנום/גן עדן. לפעמים כאן ולפעמים שם... מספר משתמש: 4,790 מספר מטבעות: 5,809 מין: ![]() ![]() |
נראה לי שאת מרוצי העקרב (שוב...) כי הוא ספר מהמם ולא הספקתי ללכת לספריה.
עצוב... אתה יכול לחפש תקציר באינטרנט. (נב: loved your outograph!!) -------------------- [C
פורום שרה"ט- כנסו כנסו! - didn't anyone ever tell you? there is one thing you dont put in a trap if you are smart, if you value your continude existace, if you have any plans about seeing tomorrow there is one thing you never, ever put in a trap. ME." the Doctoer I have allways assumed that love is a dangerous disadvantage. Thank you for the final pruff." sherlock" "בכל דבר חבוי יופי. לא כל אחד מסוגל להבחין בו." קונפוציוס "מעולם לא נתתי לבית הספר למנוע את השכלתי." מארק טווין ".Freedome has a price, and the price is blood" Life is not a fairy tale, and there are no happy endings." Achilles Davenport" ".Stand for what you believe in, even if you stand alone" I rather die on my feet than live on my knees." Emiliano Zapata" In your haste to save the world take care you do'nt destroy it." Achilles Davenport" Fate may command I die before the answers are discovered, but an Assassin takes orders from no one." Ezio Auditore" ".Mankind must put an end to war, or war will put an end to Mankind" ".Defeat is a choice, and so as victory. you are only beaten when you decide" The problem is not the problem. the problem is your atitude about the problem." Captain Jack Sparow" "הבעיה של אנשים חכמים היא שהם נראים כמו משוגעים לאנשים טיפשים." ![]() Fantasy - קהילת הפנטזיה הישראלית |
The Cattywampus |
![]()
תגובה
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I am a very happy woman
קבוצה: ראשיים
מספר ההודעות: 19,131 הצטרף בתאריך: 28-October 11 | ל' תשרי התשע"ב מ: כוכב החתוליות איפה שאפשר לקנות מוח מתמטי ב101 יללות לדקה ולחבק עצים. מייאו. מספר משתמש: 4,048 מספר מטבעות: 434,741 מין: ![]() ![]() |
טוב עכשיו ספציפית השבת הזאת הייתי בים מנותקת מהכל, אבל תכלס אני עדיין בספר שלי "ילדיהם של שומרי הפילים" או משהו דומה וייקח לי זמן לסיים אותו.
-------------------- מרים או קריסטי | 16 | ראשית | פרוייקט חדשים | פה לכל דבר ![]() Holy father, holy ghost" Who's the one who pays the most Rock the cradle don't you cry Buy another lullaby Jack is nimble, Jack is quick Pick your pocket, turn a trick Slow and steady, he's got time To commit another TV crime "TV crime Fantasy - קהילת הפנטזיה הישראלית |
![]() ![]() ![]() |
Fantasy - הגרסה הקלה | השעה עכשיו היא: 7th December 2019 - 02:17 PM |
ניקוד השבטים - קהילת הפנטזיה הישראלית · תיעוד עריכת ניקוד השבטים
בני האדם | אלפים | טרולים | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
|||
|